Krämig och exemplariskt god gröt!

Här kommer ett tips för att göra havregrynsgröten godare, krämigare och mer mättsam!

Är eran första reaktion till ägget som min: Bläää... ge det ett försök ändå! 
Gröten smakar absolut inte ägg, men den blir godare och krämigare än vanligt samt att du får i dig protein som är bra och håller dig mättare längre :)


  • 1 dl Havregryn
  • Ca 2 dl vatten
  • ½-1 krm salt
  • 1 ägg
  •  

  • ½ Banan
  • Kokosflingor
  • Kanel
  •  

    Töm upp havregryn, vatten och salt  i en kastrull, kläck i ägget. Rör om!
    Hacka en halv banan och blanda i, samt kokosflingor och kanel efter eget tycke.
    Koka upp och rör om, sjud till önskad konsistens som vanligt. 

    Serverings förslag: Mjölk såklart! Samt en osötad rostmacka och frukt vid sidan av!

    Tips: Det går att addera mycket till ens gröt, variera exempelvis denna smaksättning (Banan, kokos & kanel) med olika bär, färska eller frysta!



     


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0